НОВИНИ

Шави: Меси е обнадежден за завръщане в Барселона

Борил Гочев
от Борил Гочев
15:03, 11.04.2023
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
шави евротурнирите плаща скъпо грешките
Слушай новината

Треньорът на Барселона Шави разкри в интервю, че клубната легенда Лионел Меси "е обнадежден" относно своите шансове през следващия сезон да се завърне на "Камп Ноу" и да облече екипа на "каталунците".

Коментарът на наставника идва на фона на поведението на феновете на Барса, които скандираха името на аржентинеца по време на снощното нулево равенство срещу Жирона в мач от Ла Лига.

"Лео е обнадежден. Да видим дали завръщането ще се случи. Сега сме изцяло фокусирани върху настоящия сезон и трябва задължително да спечелим титлата в първенството, която все още ни липсва", сподели Шави Ернандес.

Тези думи на треньора на Барселона идват на фона на появилата се информация в Англия, че бащата на Лионел Меси Хорхе е провел среща с президента на Барса Жоан Лапорта, на която да бъде обсъдено възможното завръщане на Лео при "каталунците".

Според медиите на Острова тази среща е имала за цел и да помогне за възстановяването на добрите отношения между семейство Меси и Лапорта, които бяха сериозно обтегнати след напускането на аржентинеца през 2021 година в посока ПСЖ.

В същото време "парижани" се опитват всячески да задържат Лионел Меси и през следващия сезон, като му предложат нов договор, но засега футболистът все още не е взел решение да удължи споразумението си с френския шампион.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Карло Анчелоти: Трябва да постигнем добър резултат, Челси са много силен отбор
Карло Анчелоти: Трябва да постигнем добър резултат, Челси са много силен отбор
Силна пясъчна буря обхвана Пекин и други райони на Северен Китай
Силна пясъчна буря обхвана Пекин и други райони на Северен Китай