НОВИНИ

Шави обяви завръщането в игра на Ансу Фати

Борил Гочев
от Борил Гочев
15:06, 30.04.2022
Чете се за: 01:40 мин.
Спорт
шави обяви завръщането игра ансу фати
Слушай новината

Наставникът на Барселона Шави Ернандес обяви, че в мача срещу Майорка тази вечер ще може да разчита на 19-годишният Ансу Фати.

Роденият в Гвинея национал на Испания се завръща в групата на "каталунците", след като за последно игра в турнира за Купата на Краля през януари.

"Утре ще играе поне няколко минути. Той е щастлив, изглежда усмихнат. Жалко е, че не успях да го използвам тези месеци. Той е специален играч", коментира треньорът на Барса.

Шави разкри още, че отборът му се нуждае от победа срещу Майорка на "Камп Ноу", за да си възвърне позагубената увереност след трите поредни загуби у дома.

"Пропуснахме две златни възможности. Нуждаем се от победа, за да добавим нови точки и да възстановим позитивизма. Трябва да положим усилия. Нашата реалност е, че всеки мач е финал", заяви наставникът на Барселона.

Бившият полузащитник коментира и големият съперник Реал (Мадрид), който днес може да си подпечата спечелването на титлата при победа или равенство срещу Еспаньол.

"Ако Реал стане шампион днес, ще го поздравим. Те бяха по-добри, защото това е дълго състезание и обикновено този, който го заслужава, печели", завърши Шави.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Евакуираха хора от жилищен блок заради голям пожар във Варна
Евакуираха хора от жилищен блок заради голям пожар във Варна
Марк Христов ще спори за бронза на Европейското първенство по джудо в София
Марк Христов ще спори за бронза на Европейското първенство по джудо в София