НОВИНИ

Ще остане ли Антонио Конте начело на Тотнъм?

Борил Гочев
от Борил Гочев
23:32, 23.01.2023
Чете се за: 02:02 мин.
Спорт
ювентус искат конте заместник алегри
Слушай новината

Италианският наставник на Тотнъм Антонио Конте няма да продължи да води лондончани и през новия сезон, разкри неговият сънародник Джанлука Ди Марцио пред Скай Италия.

Ди Марцио, който е журналист, сподели, че "шпорите" не са започнали преговори с Конте за нов договор, въпреки че настоящото споразумение на специалиста изтича в края на настоящата кампания.

"Новината, която мога да ви кажа със сигурност е, че Антонио Конте ще напусне Тотнъм в края на сезона Няма я искрата. Договорът му изтича и клубът не го е потърсил за подновяване. Клубът не харесва честите критики. Конте иска играчи, с които да печели, докато клубът предпочита да продава. Семейството му, освен всичко останало, е в Италия", коментира Джанлука Ди Марцио.

Антонио Конте пое Тотнъм през ноември 2021 година, заменяйки на поста Нуно Ешпирито Санто и в първия си сезон начело на клуба класира "шпорите" за груповата фаза на Шампионската лига, финиширайки четвърти във Висшата лига.

През миналото лято пък лондончани направиха много силна селекция с амбиции да атакуват дори титлата в Англия, но в последно време не се намират в най-добрата си форма, като спечелиха само 4 точки в последните си четири мача. Това свали Тотнъм до 5-та позиция с 33 пункта, на шест от четвъртия Манчестър Юнайтед.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Емполи удари десет от Интер като гост
Емполи удари десет от Интер като гост
Въоръжена жена се барикадира във фризьорски салон във Велико Търново
Въоръжена жена се барикадира във фризьорски салон във Велико Търново