НОВИНИ

Синиша Михайлович към своите футболисти: Знам, че ще спечеля, трябва да бъдем единни

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:23, 03.04.2022
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
синиша михайлович своите футболисти знам спечеля бъдем единни
Слушай новината

Треньорът на Болоня Синиша Михайлович обяви преди седмица, че отново се налага да влезе в болница, тъй като левкемията се е завърнала.

Поради тази причина в момента той поддържа връзка с отбора чрез видеообаждания, а от италианския клуб разпространиха в интернет пространството един от тези разговори.

В него сръбският специалист уверява своите футболисти, че макар и да не е до тях физически, той винаги ще бъде до тях психически. Михайлович добавя още, че той ще се бори за своите футболисти така, както и те ще се борят за него.

"Няма да бъда там физически, но психически винаги ще бъда с вас. Стаята е подготвена за всички мачове, поддържам постоянен контакт с персонала. За съжаление, ние вече направихме това преди няколко години, но съм сигурен, че в моята болнична стая ще се боря за вас, както съм сигурен, че и вие ще се борите за мен. Живея в стая, която е около три квадратни метра. Временна е ситуацията, ще победя това заболяване, имам вяра на лекарите, така че искам ентусиазъм, а не притеснени лица. Знам, че ще спечеля. Заедно трябва да бъдем единни, ако имате нужда от нещо, аз съм на ваше разположение", каза треньорът на Болоня на своите футболисти.

Сърбинът вече веднъж пребори коварната болест през 2019 година след химиотерапия и трансплантация на костен мозък.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Трима възрастни и дете загинаха при тежка катастрофа край Перник
Трима възрастни и дете загинаха при тежка катастрофа край Перник
497 са новите случаи на коронавирус
497 са новите случаи на коронавирус