НОВИНИ

Скандирания "Оставка" по адрес на Георги Тодоров след загубата от Царско Село

Борил Гочев
от Борил Гочев
09:40, 24.08.2020
Чете се за: 01:33 мин.
Футбол
скандирания оставка адрес георги тодоров загубата царско село

Привържениците на Левски изпратиха с възгласи "оставка" старши треньора на Левски Георги Тодоров, чиито възпитаници допуснаха домакинска загуба с 0:1 от отбора на Царско село.

"Причината за загубата идва от липсата на достатъчно футболисти. Има хора, които не са готови. Матео е дошъл преди две седмици, не е готов за цял мач. Един от халфовете Илия Юруков, който три дена не е тренирал, не можа да издържи. С това разполагаме, за съжаление. Не мога да бъда недоволен от момчетата, стараха се, но това ни е моментното състояние.", заяви Тодоров

Старши теньорът на Левски отдаде лошото начало на кампанията на липсата на дълбочина в състава.

"Аз не съм виновен за това, че нямаме играчи. Ако някой мисли, че може да постигне повече, да заповяда. Аз съм дошъл да помогна. Трябва да се гледа коректно на нещата. Не съм дошъл тук за пари, нито съм правил селекцията, не съм довел аз тези футболисти, за да търпя упреци на някого. Момчетата тренират много добре, но по време на мачовете се правят много грешки, особено в нападение. А и днес имахме своите шансове. В края на празна врата не можахме поне да изравним. В момента това ни е състоянието. Трябва да бъдем коректни, да видим с какво разполагаме и тогава да имаме някакви претенции. Царско село има по-опитни футболисти. Затвориха пространствата. В предни позиции ние не бяхме достатъчно креативни, всичко беше брак и нищо не се получи. С право феновете трябва да се недоволни, защото ние губим мач, нямаме победа тук от началото на годината."

Тодоров заяви още, че няма никаква вина за моментното тежко състояние на столичния клуб и отново апелира към приувличането на нови футболисти:

"Аз съм последния човек, който е виновен за това състояние. И днес има хора, които струват доста пари, пък какво показват? Без нови хора трудно ще се промени ситуацията. За Ната, доколкото знам, той трябваше да дойде при нас още на 15-и. Аз лично съм впечатлен от този футболист още от миналия сезон. Ако стане този трансфер, ще бъде добре за Левски. Но трябва да питате ръководството."

Накрая треньорът на "сините" отправи поглед към б ъдещето и изрази оптимиузъм, че ситуацията ще се промени след паузата за националните отбори.

"Левски няма да се бори да не изпадне. Ако останем в това състояние, ще ни бъде много тежко. Но аз се надявам сега в прекъсването да дойдат хора, които да променят облика на отбора. В този вид можем да бъдем конкурентни на Лудогорец, на ЦСКА, в момента това не е така. Покрай опитните хора трябва да се доизграждат младите момчета. В сряда ще стане ясно за Валери Божинов, за Боби Цонев.... Не смятам, че това е реалното ни място. В някои ситуации ни липсваше и късмет. И срещу Арда, и днес. Но късметът обикновено върви със силния", завърши Георги Тодоров."

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Образователни експерти: Важно е всички да се обединим, за да имаме една безопасна присъствена учебна година
Образователни експерти: Важно е всички да се обединим, за да имаме една безопасна присъствена учебна година
Ексцесиии в Париж след загубата на Пари Сен Жармен
Ексцесиии в Париж след загубата на Пари Сен Жармен