НОВИНИ

Славиша Стоянович е в болницата заради COVID-19

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:06, 02.04.2021
Чете се за: 00:42 мин.
Футбол
славиша стоянович болницата заради covid

Старши-треньорът на Левски е бил настанен във ВМА, след като лекарите са преценили, че 51-годишният словенец трябва да бъде поставен под наблюдения, вследствие на положителната проба за COVID-19, която той даде на 30 март, съобщава вестник "24 часа".

В момента състоянието на Славиша Стоянович е стабилно, но въпреки се очаква той да остане в лечебното заведение още 3-4 дни преди евентуално да бъде освободен за домашно лечение.

Словенецът тестува положително за коронавирус, след като във вторник се завърна от Сърбия, където прекара няколко дни по време на паузата за националните отбори.

Така заради карантинтата се очаква словенският наставник да не може да ръководи заниманията на Левски поне до средата на месец април. Той със сигурност пропуска и двете предстоящи срещи на "сините" - контролата срещу Сливнишки герой днес и визитата на Черно море от Първа лига на 11 април.

Ако всичко е наред, Стоянович може да се завърне на скамейката за домакинството на неговия тим на шампиона Лудогорец на 18 април.

Извън гореспоменатите два мача остава и бившият национал Симеон Славчев, който също е с положителна проба за COVID-19.

18-годишният нападател Марин Петков пък също е тестувал положително, но неговата карантина се очаква да изтече преди гостуването във Варна.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тежък удар за Реал! Серхио Рамос пропуска двата 1/4-финала с Ливърпул в ШЛ
Тежък удар за Реал! Серхио Рамос пропуска двата 1/4-финала с Ливърпул в ШЛ
Премиерът Бойко Борисов обяви какво количество ваксини ще получи България
Премиерът Бойко Борисов обяви какво количество ваксини ще получи България