НОВИНИ

Славиша Стоянович: Искам да виждам това лице във всички двубои

Борил Гочев
от Борил Гочев
19:26, 13.03.2021
Чете се за: 00:59 мин.
Футбол
славиша стоянович искам виждам лице всички двубои

Словенският наставник на Левски напълно очаквано остана доволен от обрата на своите възпитаници, които съумяха да стигнат до победа с 3:1 като гост на Ботев Враца.

Стоянович акцентира именно на реакцията на неговите футболисти, които получиха гол още в 6-та минута, но след това намериха правилния път към успеха. Въпреки това треньорът призна и, че неговия отбор е имал и доза късмет заради пропуснатата дузпа от Даниел Генов в 15-та минута.

„Първата част не бяхме агресивни. Знаехме къде идваме, защото „Ботев“ е такъв на техния стадион. Имахме късмет да не ни вкарат и от дузпа, защото щеше да е тежко и не знам дали щяхме да реагираме. Постепенно заиграхме по-добре. Направихме план на полувремето в съблекалнята, за да спечелим мача. Доволен съм от реакцията на отбора след новата контузия и трябваше да правим още ротации. Искам да виждам това лице, но трябва така да се играе във всичките 90 минути, а и изобщо в мачовете."

Не беше подмината и темата за контузените играчи в Левски, като е много вероятно те да се са увеличили с още един, тъй като Начо Монсалве бе изнесен на носилка в средата на първата част.

"Все още не знам нищо за Монсалве. Чакаме. Дано да не е нещо сериозно. Липсват ни много играчи в защита. За Сулака не е толкова лесно и ще трябва много време. Мисля, че тази седмица няма да може да го използваме. След това идва паузата за националния отбор и дано се възстанови, защото не е лека тази контузия."

Накрая Стоянович заяви, че на отбора са нужни победи, но за целта играчите трябва да бъдат по-концентрирани на терена и да не мислят толкова за точките.

"Трябва да гледаме мач за мач. Необходими са ни победи, за да мислим за шестицата. Трябва да сме концентрирани и да не мислим за точките. Да играем футболът, който искаме, така е най-реално", завърши специалистът.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Увеличават с 20% леглата за COVID пациенти в столичните болници
Увеличават с 20% леглата за COVID пациенти в столичните болници
Масови арести на опозиционери в Москва
Масови арести на опозиционери в Москва