НОВИНИ

Снегът отмени и Лудогорец - Славия

От двата клуба потвърдиха, че мачът помежду им на "Хювефарма Арена" е бил изместен за понеделник (27 ноември) от 15:15 часа

Борил Гочев
от Борил Гочев
14:33, 26.11.2023
Чете се за: 01:57 мин.
Спорт
снегът отмени лудогорец славия
Снимка: ПФК Лудогорец
Слушай новината

Снежната обстановка в страната наложи отлагането на втори двубой от програмата на неделния ден в Първа лига, като след срещата ЦСКА 1948 - Арда Кърджали сега и двубоят между Лудогорец и Славия на "Хювефарма Арена" няма да се проведе по план.

По програма мачът трябваше да стартира в 15:15 часа, но от ръководството на "орлите" обявиха преди минути, че двубоят се отменя заради "тежката зимна обстановка и обявено бедствено положение в Разград".

От ПФК Славия също потвърдиха тази новина на клубния сайт, като написаха още , че съгласно наредбата за провеждане на първенствата у нас срещата ще бъде изместена за понеделник (27 ноември) със същия начален час - 15:15.

В официалното си съобщение от ПФК Лудогорец алармираха, че към момента на места от терена снежната покривка е близо 50 сантиметра, като "орлите" обещаха да направят всичко възможно за това да подсигурят необходимите условия за провеждане на мача в утрешния ден.

Така, към момента единствените два двубоя от програмата на неделния ден в българското първенство, които ще се проведат са: Черно море - Крумовград, който трябва да започне в 17:45 часа на стадион "Тича" във Варна и доиграването на ЦСКА - Етър, което е планирано за 17:30 часа на стадион "Българска армия".

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
От Арда потвърдиха, че ще приемат мача срещу ЦСКА 1948 в понеделник от 12:30 часа
От Арда потвърдиха, че ще приемат мача срещу ЦСКА 1948 в понеделник от 12:30 часа
Българките останаха извън топ 60 в първия индивидуален старт при дамите за сезона в Световната купа по биатлон
Българките останаха извън топ 60 в първия индивидуален старт при дамите за сезона в Световната купа по биатлон