НОВИНИ

Солскяер: Ключовата загуба за нас дойде в Истанбул

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:27, 09.12.2020
Чете се за: 01:06 мин.
Футбол
солскяер ключовата загуба нас дойде истанбул

Мениджърът на Манчестър Юнайтед обясни своята гледна точка след отпадането на отбора от Шампионската лига след поражението с 2:3 като гост на състава на РБ Лайпциг в последен двубой от група Н.

"Започнахме да играем прекалено късно в мача с Лайпциг. Смятам, че показахме отличен характер, върнахме се в мача, но не е нормално да даваме на противника да ни вкара три гола и тогава да търсим обрат. В края на мача не ни провървя, но се опитахме", коментира норвежецът.

"Разбира се, няма как да кажем, че сме били достатъчно добри- не сме били и това е истината. Но главната и основна загуба за нас не беше днес, а в Истанбул. За такива мачове винаги се сещаш и си ги спомняш. И мислиш, че си загубил точки, които си бил длъжен да вземеш.

В срещата в Лайпциг стояхме близо един до друг, но преди мача знаехме, че трябва да се защитаваме най-вече при определени пасове. Просто обаче не се получи така, както го виждахме. Футболистите не бива да се обвиняват, но трябва да знаят, че днес имахме в наша полза само няколко минути и това беше всичко.

В събота ни предстои важен мач с Манчестър Сити и ние сега трябва да се концентрираме върху него", допълни той.

Солскяер не успя да подмине и темата около Пол Погба, след като агентът на френския халф, Мино Райола обяви преди няколко дни, че неговия клиент със сигурност ще напусне "Олд Трафорд" през лятото.

"Колкото по-бързо агентът на Погба разбере, че футболът е отборен спорт, толкова по-добре ще стане за всички. Нашият отбор е наред и ние се държим заедно. Това е последното, което е възможно да кажа по въпроса, не искам да си хабя силите повече.

По-скоро вие питайте Погба щастлив ли е при нас или не, аз няма да говоря от негово име. Виждам го, че е съсредоточен в това да дава всичко възможно за отбора. Пол работи здраво на тренировките и единствено трябва да се концентрира по време на мачовете. И сега не смятам, че е времето да коментираме трансферите на нашия клуб", завърши норвежкият специалист.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Роналдо: Винаги е приятно да се срещнем с Меси, за мен е чест да играя срещу него
Роналдо: Винаги е приятно да се срещнем с Меси, за мен е чест да играя срещу него
МВнР: Скопие заложи на дипломатическа и медийна кампания за дискредитиране на България
МВнР: Скопие заложи на дипломатическа и медийна кампания за дискредитиране на България