НОВИНИ

Солскяр: Не си свършихме работата

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:47, 05.11.2020
Чете се за: 00:40 мин.
Футбол
солскяр свършихме работата

Норвежкият наставник на Манчестър Юнайтед заяви, че представянето тима в защита през първата част при загубата от Истанбул Башакшехир с 1:2 в Шампионската лига е било „непростимо“.

„Червените дяволи“ изостанаха след 12 минути игра в Турция, когато Демба Ба бе оставен съвсем необезпокоявано да напредне сам срещу Дийн Хендерсън и да отбележи.

Истанбул Башакшехир удвои аванса си в 40-та минута, когато грешка на Хуан Мата предизвика контраатака на домакините, завършена подобаващо от Един Вишча.

„При първата ситуация изпълняваме къс корнер и забравяваме за човека на върха на атаката. Това е непростимо…Не си свършихме работата, това е моя отговорност. Не може да допускаш подобни голове на такова високо ниво. Когато това стане, задачата ти да печелиш мачове става неимоверно по-трудна“, сподели Солскяер след края на двубоя.

Въпреки това норвежецът отхвърли всички слухове, че е застрашен от уволнение заради слабите резултати в последно време: „Рано е. Винаги има мнения. Трябва да останем силни“, каза той, като призовава за спокойствие.

За Юнайтед предстои гостуване на високо-летящия Евертън в един от най-дългоочакваните двубои от осмия кръг на Висшата лига в събота от 14:30 часа българско време.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Торино спечели първата си победа за сезона
Торино спечели първата си победа за сезона
Прокуратурата поиска съдействие от учени за оценка на иззетите от Васил Божков артефакти
Прокуратурата поиска съдействие от учени за оценка на иззетите от Васил Божков артефакти