НОВИНИ

Спортните журналисти Радостин Любомиров и Иво Бързаков за специалните студиа на БНТ по време на Мондиала

сортните журналисти радостин любомиров иво бързаков специалните студиа бнт време мондиала
bnt avatar logo
от БНТ
09:34, 15.11.2022
Чете се за: 04:05 мин.
Спорт
Слушай новината

Спортните журналисти на БНТ Радостин Любомиров и Иво Бързаков гостуваха в предаването "100% будни" броени дни преди старта на Световното първенство по футбол в Катар, за да разкрият малко повече около студийните програми, които зрителите на БНТ ще могат на наблюдават по време на Мондиала.

Първенството стартира тази неделя (20 ноември) с двубоя между Катар и Еквадор, като и двамата гости изразиха мнение, че домакините имат възможност да поднесат изненада, тъй като се готвят за този мач вече в продължение на 10 години.

Мондиала в азиатската страна ще продължи до 18 декември, а програмата на БНТ предвижда три студийни програми, в които зрителите ще се запознават с всичко най-интересно около шампионата, а началото ще бъде давано в 9.05 часа с предаването "Сутрин със Световното първенство по футбол".

"Денят на Световното първенство ще започва в 9.05 часа с предаването "Сутрин със Световното първенство по футбол", което ще въвежда зрителите в деня на Мондиала. Това предаване няма да бъде изцяло насочено към футбола, а по-скоро гостите в него ще бъдат в съвсем различни сфери - писатели, актьори, певци, инфлуенсъри, хора на изкуството. Идеята е гостите да не са толкова големи фенове, а може и да са. Имаме вече уговорка с PR експерт и шеф готвач", споделя водещият Радостин Любомиров, който ще води още и предаването "Днес на Световното първенство по футбол" всеки ден 11.30 часа в дните, в които БНТ не излъчва мач от 12.00 часа.

"Всеки ден от 11.30 часа в дните, в които БНТ не излъчва мач от 12.00 часа е нашето превю шоу, в което ще се опитаме да потопим зрителите в нашата програма за деня. Ще поговорим спортно-технически за предстоящите мачове. Ще спрем вниманието си върху всеки един двубои за деня, за да може след това зрителят спокойно да седне и да гледа мачовете, след като вече е запознат с всички новини", разказа Любомиров.

Един от водещите на студийната програма "Трето полувреме", която ще се излъчва преди и след края на всяка една среща в нашия ефир Иво Бързаков пък обеща много интересни и добре познати гости на футболната общественост, като разкри името и на един от тях - Красимир Балъков.

"В "Трето полувреме", което ще водим заедно с Илиян Енев сме се погрижили да има много известни гости. Добре познати хора на цялата футболна общественост, а и не само. Разбира се, няма как да не спомена Красимир Балъков, който ще бъде част от нашия екип по време на Световното първенство. Ще имаме и много други гости от по-близкото минало, но тях засега ще ги запазя в тайна. Мога само да издам само, че и техните фамилни имена започва с буквичката "Б", разказа Иво Бързаков.

Какво споделиха още Радостин Любомиров и Иво Бързаков гледайте във видеото.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
"Продължаваме Промяната" предлага временна комисия за проблемите с дървата за огрев
"Продължаваме Промяната" предлага временна комисия за проблемите с дървата за огрев
Актрисата Кристина Апългейт получи звезда на Алеята на славата в Холивуд
Актрисата Кристина Апългейт получи звезда на Алеята на славата в Холивуд