НОВИНИ

Станислав Генчев: Тотнъм ни превъзхождаше във всички линии

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:14, 06.11.2020
Чете се за: 00:46 мин.
Футбол
станислав генчев тотнъм превъзхождаше всички линии

Старши-треньорът на Лудогорец застана пред камерата на БНТ след загубата на "разградските орли" с 1:3 от Тотнъм на техния "Лудогорец Арена".

Генчев заяви, че според него първото полувреме е било най-лошо изиграното от "зелените" през този сезон в евротурнирите.

"Действително първото полувреме не беше добро за нас. Не показахме и малка част от това, което можем като отбор. Получихме доста леки голове, можехме да получим и още. Това е може би от най-лошите ни полувремена през тази еврокампания."

Младия наставник изрази съжаление и, че неговия отбор не е успял да използва подема в началото на втората част, когато Лудогорец намали резултата чрез Клаудиу Кешеру.

"През второто част бяхме по-активни, създадохме някои положения. Намалихме резултата навреме, но точно когато отборът беше в подем и си повярва, че може да направи обрат, допуснахме много груба грешка в нашата защита, която доведе до 3:1. Като цяло обаче Тотнъм ни превъзхождаше във всички линии през целия мач."

"Предстои ни доста работа през паузата, лошото е, че няма да можем да работим с пълната група, тъй като футболистите ще бъдат с националните си отбори. Въпреки това смятам, че тази пауза е добре дошла за нас, тъй като трябва доста да поработим. В момента играем мачове през 3 дни и за толкова малко време е трудно да надградим с нещо."

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Депутати извънредно ще гласуват държавните бюджети
Депутати извънредно ще гласуват държавните бюджети
Данчо Пенчев отново поема Столичната РЗИ
Данчо Пенчев отново поема Столичната РЗИ