НОВИНИ

Станислав Генчев: Това не беше добър мач за нашия отбор

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:25, 30.10.2020
Чете се за: 00:52 мин.
Футбол
станислав генчев беше добър мач нашия отбор

Временният настаник на "орлите" говори пред пратеника на БНТ в Линц, Стефан Георгиев, минути след края на злополучния двубой за Лудогорец, в който родния шампион отстъпи с 3:4 от ЛАСК Линц.

Генчев заяви, че въпреки усилията на неговия тим да сетигне поне до равенството, това не е бил добр мач за неговия тим.

"Неприятно е, че толкова рано получихме два гола и после трябваше да обръщаме мача. Игрово не стояхме толкова лошо през първото полувреме, но проблемът беше, че противникът ни успя да се възплзва от първите ни две грешки и да поведе в резултата. Врнахме се в мача и за съжаление точно когато бяхме в подем, допуснахме трети гол и така приключи първата част. Оттам нататък беше доста трудно, върнахме два гола след 4:1, но като цяло това не бе добър мач за нашия отбор."

Като допълнение, треньорът подчерта, че е учуден от факта, че "зелените" не са успели да създадат нито едно голово положение, когато играха с човек повече.

"Съжаляваме, че не изравнихме, когато бяхме с човек повече, нормално е. Учудващото е, че точно в този момент не успяхме да създадем нито едно голово положение."

Накрая Генчев коментира и развоя в групата, неочакваната загуба на Тотнъм и какво ще опита да измъкне Лудогорец от срещата си с "шпорите".

"Много е важно да печелим точки, иначе вратата няма как да бъде отворена. Имаме много важен мач с Левски в неделя, после почваме да мислим за Тотнъм. Ако успеем да измъкнем точка или три срещу тях, ще се върнем в борбата за второто място."

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Доминик Янков: Разочаровани сме, но ще се борим докрай
Доминик Янков: Разочаровани сме, но ще се борим докрай
Али Соу: Много съм разочарован
Али Соу: Много съм разочарован