НОВИНИ

Старши комисар Александър Джартов е новият шеф пожарната

старши комисар александър джартов новият шеф пожарната
bnt avatar logo
от БНТ
19:33, 28.11.2022
Чете се за: 02:00 мин.
У нас
Слушай новината

Главният секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров представи новия директор на ГД "Пожарна безопасност и защита на населението", пише в профила на пожарната във Фейсбук. Ръководството на структурата поема старши комисар Александър Джартов, който е настоящ заместник-директор на ГДПБЗН и директор на Дирекция "Държавен контрол и превантивна дейност". Заповедта е за временно преназначаване на длъжност за срок до една година.

"Главен комисар Николай Николов изгради една работеща и ползваща се с висок авторитет структура. Той посочи и кандидатурата на новия ръководител с аргументите, че старши комисар Джартов познава добре работата на Главната дирекция, има визия за нейното развитие и надграждане и се ползва с добър международен авторитет", съобщи главният секретар на МВР.

Той изрази убеждението, че служителите на Главната дирекция ще подкрепят новия ръководител, за да продължи модернизацията на службата и да се съхрани изграденият ѝ висок обществен авторитет.

Старши комисар Александър Джартов благодари за оказаното му доверие и подчерта, че ще продължи досегашната политика, реализирана в ГДПБЗН. Той очерта основните приоритети, които ще залегнат в неговата работа – изграждане на ефективна система за управление на риска от бедствия в България, постигане на устойчивост и дигитализация в работата на Главната дирекция, реализиране на големите проекти, финансирани по Оперативни програми. Джартов призова колегите си да работят в екип, да бъдат инициативни и да спазват етичните правила.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Президентът приключи първия етап за съставяне на правителство с "Български възход" (ОБЗОР)
Президентът приключи първия етап за съставяне на правителство с "Български възход" (ОБЗОР)
Обрат! Бензема може и да играе на Световното първенство
Обрат! Бензема може и да играе на Световното първенство