НОВИНИ

Стойчо Младенов преди мача с Рома: Давам пример на играчите със Стоичков

Стойчо Младенов
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
20:27, 15.09.2021
Чете се за: 01:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов сподели в навечерието на мача с Рома, че дава пример с Христо Стоичков за подобни срещи. Според наставника именно в такива европейски вечери Камата е бил забелязан за големия футбол.

В четвъртък „червените“ се изправят срещу „римските вълци“ на стадион „Олимпико“ в първи мач от груповата фаза на Лигата на конференциите. Двубоят е от 22.00 часа.

„Давал съм пример на футболистите как големият Христо Стоичков беше забелязан именно в такива мачове. В тази група можем единствено да трупаме само имидж – както футболистите като единици, така и самият клуб. Можем да се покажем в добра светлина пред Европа“, заяви Стойчо Младенов на пресконференция в Рим.

Треньорът уточни, че ще изгради своята стратегия около силните и слабите страни на съперника. Младенов обърна внимание и на факта, че "вълците" ще имат подкрепата и на своите тифози на трибуните.

„Трудно е изпълнимо, но ние имаме в отбора универсални футболисти, които играят на определени постове. Ще направим нужните ротации“, продължи наставникът.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тежко е състоянието на четиримата младежи, пострадали в катастрофата край Русе
Тежко е състоянието на четиримата младежи, пострадали в катастрофата край Русе
46-о Народно събрание - каква е равносметката?
46-о Народно събрание - каква е равносметката?