НОВИНИ

Стоилов: Ако бяхме в оптимален състав, три от последните пет мача щяхме да спечелим

стоилов бяхме оптимален състав три последните пет мача щяхме спечелим
bnt avatar logo
от БНТ
20:15, 02.11.2022
Чете се за: 02:22 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира нулевото равенство срещу Черно море на стадион "Тича" след изиграването на отложения двубой от четвъртия кръг на Първа лига.

"Сините" вече пети пореден мач нямат победа в шампионата.

"Стана доста нервен мач. Нашият отбор игра под голямо напрежение през първото полувреме. През второто променихме поведението си. Имахме 2-3 ситуации, които трябваше да вкараме. "Тича" е доста негостоприемен стадион. Трябва доста по-добре да контролираме топката. Отборът играе под напрежение. Влязоха двама 17-годишни. Младите се включиха активно и добре. Очаквах много по-голяма увереност през второто полувреме", започна Мъри.

"При нас е ясно, че атакуващите опции ги няма - с най-голям опит и самочувствие. Ще трябва да се справяме и с тези моменти. Можехме да спечелим мача, стана повече битка. Ние имаме чистите ситуации, пред нашата врата не си спомням да имаше ситуации. На Краев ще му изтече наказанието, надявам се и Кръстев да е готов. Ние трябва да сме много по-уверени и с по-голямо самочувствие", коментира наставникът.

"В такива равностойни двубои всяка ситуация е златна. Ние имахме две прекрасни за реализиране. Явно сме под голямо напрежение. Вижда се и в играта. Това е пътят. "Левски" трябва да преодолее проблемите и всякакви видове кризи. Надяваме се водещите ни футболисти в атака да се завърнат. Ако бяхме в оптимален състав в тези пет мача, три щяхме да спечелим", завърши Стоилов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Скок в цените на млечните продукти
Скок в цените на млечните продукти
След случая с прокурорския син: Как се контролират проследяващите гривни?
След случая с прокурорския син: Как се контролират проследяващите гривни?