НОВИНИ

Стоянович: Бях готов да си понеса отговорността и да напусна след мача за Купата

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:51, 22.03.2021
Чете се за: 00:53 мин.
Футбол
стоянович бях готов понеса отговорността напусна мача купата

Наставникът на "сините" призна, че след загубата от Славия за Купата през седмицата е бил решен да си тръгне от "Герена", като дори се е сбогувал и с футболистите.

Ден по-късно обаче Стоянович е провел разговор с Наско Сираков и Павел Колев, който го е накарал да остане начело на Левски.

"След мача със Славия имах разговор с отбора. Нормално е като човек, който носи морална отговорност, казах на футболистите, че съм готов да поема тази отговорност към клуба. Аз мислех, че нещата ще бъдат по-добре и ще стигнем по-напред за Купата. Такава беше ситуацията. На следващия ден имахме разговор с Наско Сираков и Павел Колев и се разбрахме това, което е най-добре за клуба в този момент", каза Славиша Стоянович.

Старши-треньорът на Левски очаквано остана доволен след минималния успех на неговия тим срещу "белите" в мача за Първа Лига, което малко отдалечи "сините" от последните четири във временното подреждане.

"Много важни три точки за нас в този момент, особено след загубата за Купата. Знаехме, че ще бъде труден мач, знаехме и че времето ще бъде трудно. Търпението беше важно. Имахме няколко положения за гол преди това, но имаше и Славия. Много важни три точки за нас в този момент. Имахме няколко положения и за по-ранен гол, но Славия също създаде такива. Имаше напрежение, а и снегът не ни улесни. Радвам се, че вкарахме от статично положение. След паузата за националните отбори програмата ни е много тежка и победата днес ни беше нужна, за да се дистанцираме от преследвачите", каза Славиша Стоянович.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Жестоко убийство в Ямбол, извършителят е задържан
Жестоко убийство в Ямбол, извършителят е задържан
Лавров: Санкциите на Запада срещу Русия не работят
Лавров: Санкциите на Запада срещу Русия не работят