НОВИНИ

Стоянович: На Левски му предстои седмица на истината

bnt avatar logo
от Димитър Русев , Източник: БНР
17:21, 12.03.2021
Чете се за: 00:44 мин.
Футбол
стоянович левски предстои седмица истината

На Левски му предстои седмицата на истината, заяви старши треньорът Славиша Стоянович в интервю преди кръга. "Сините" са само с три точки пред утрешния си съперник Ботев (Враца), а само четири дни по-късно е мачът със Славия от четвъртфиналите за Купата на България.

"Този мач (срещу Ботев) е много важен. Цялата седмица е важна. Това е седмицата на истината за нашия отбор и ще си проличи дали можем да постигнем това, което искаме. Анализирахме грешките от мача с Ботев. Трябва със сигурност да бъдем по-стабилни и водих няколко пъти разгвори с отбора по тази тема", заяви словенецът в интервю за Левски ТВ.

"Надявам се, че играчите са се вдигнали. Трябва да го покажат утре. На разбора те си казаха каквото мислят и се надявам да реагират добре. Дано бъдат по-умни и да допускат по-малко грешки, защото в последния мач бяхме много зле. Имаме много проблеми, но едва след тренировката ще видим кой е здрав и кой може да пътува", допълни наставникът.

Левски гостува във Враца в събота от 16:30 часа.

Заради обилния снеговалеж в северозападна България теренът на стадиона на Ботев бе затрупан в сряда, но вчера и днес служителите на клуба, както и играчите от първия и втори отбор се включиха в почистването, като днес то е завършило и тревното покритие е готово за срещата със "сините".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Марк Маркес се връща на пистата този месец
Марк Маркес се връща на пистата този месец
Борисов обсъди с Курц разпределението на ваксините в ЕС
Борисов обсъди с Курц разпределението на ваксините в ЕС