НОВИНИ

Стоянович: Показахме най-доброто, на което сме способни. Дано го направим и срещу Ботев (ВИДЕО)

bnt avatar logo
от Калоян Николов
12:16, 04.03.2021
Чете се за: 00:47 мин.
Български футбол
стоянович показахме доброто сме способни дано направим ботев видео
Слушай новината

Наставникът на Левски - Славиша Стоянови, остана доволен от успеха на неговия тим срещу Берое с 3:1 в осминафинален мач за Купата на България.

"Купата е сред нашите цели. Мисля, че показахме най-доброто ни лице, изчакахме си моменти и един много добър ден ни докара до следващата фаза на турнира", започна сръбският специалист.

"Имахме много мачове от пръвенството. Трябва всеки да поеме отговорността и да знаят, че в Левски не може да се представяме както в предишния мач. Днес много хора разбраха какво е Левски и показахме другото си лице. Спечелихме много труден мач, което няма как да не ме радва. Стъпката е и малка и голяма. Нов отбор сме от януари насам. Тепърва някои играчи влизат в ритъм. Вървим в правилната посока, но в неделя отново трябва да покажем качество и дисциплина на терена. Това ще повлияе на самочувствието. Добре тренирахме, но трябва да го покажем в сериозните мачове, както днес. Надявам се и занапред да е така. Трябва да се фокусираме на всички фронтове, защото още не сме избегнали опасната зона. Не искаме да си позволим да се концентрираме само върху Купата, трябва и в първенството да печелим точки“, сподели още наставникът.

„Очаквам от моя отбор същото представяне срещу Ботев. Имаме доста добри и качествени играчи и трябва да излезем със същата енергия и в през уикенда“, завърши Стоянович.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Борисов: Намираме се в третата вълна на пандемията
Борисов: Намираме се в третата вълна на пандемията
След повече от 4 месеца: Учениците от 9. клас се върнаха в класните стаи
След повече от 4 месеца: Учениците от 9. клас се върнаха в класните стаи