НОВИНИ

Страхил Попов и Хатайспор с реми срещу Фенербахче

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:46, 22.09.2020
Чете се за: 00:39 мин.
Футбол

Новакът в турското футболно първенство отбор на Хатайспор със Страхил Попов в редиците си продължава с впечатляващото начало на сезона в Турция.

След като в първия кръг тимът победи настоящия шампион Истанбул Башакшехир, във втория Страхил Попов и компания направиха нулево равенство срещу едни от грандовете в южната ни съседка, Фенербахче.

Българският национал започна от първата минута и изигра цял двубой за своя тим, който завърши двубоя с 9 души, след като в последните 20 минути бяха изгонени Рубен Рибейро и Исак Сакей.

Въпреки изявеното си предимство "фенерите" така и не успяха да стигнат до така желаният гол като най-добрите положения за тях се откриха пред Енер Валенсия, но колумбиецът ги пропусна.

През второто полувреме на терена за Фенербахче се появиха новите попълнения Хосе Соса, Синан Гюмюш, Филип Новак и Хакан Яндаш, но това не доведе до промяна на резултата.

Така след втория кръг с пълен актив са отборите на Галатасарай и Аланияспор, а Хатайспор и Фенербахче имат по 4 точки и се намират в средата на класирането.

На дъното с по две поредни загуби са Чайкур Ризеспор и донякъде изненадващо, действащите шампиони от Истанбул Башакшехир.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
След референдума в Италия: По-малко депутати в следващия парламент и стабилна коалиция (ОБЗОР)
След референдума в Италия: По-малко депутати в следващия парламент и стабилна коалиция (ОБЗОР)
Стефани Кирякова с операция на коляното
Стефани Кирякова с операция на коляното