НОВИНИ

Теодор Бачев: В никакъв случай не сме доволни

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:13, 06.03.2021
Чете се за: 00:41 мин.
Тенис
теодор бачев никакъв случай сме доволни

Новият капитан на България за Купа "Дейвис" Теодор Бачев сподели, че противникът на Адриан Андреев е показал страхотен тенис, докато нашият представител не успял да разгърне своята игра и това е довело до изравняването на резултата.

Бачев допълни, че именно поради тази причина няма как никой в отбора да е доволен от случилото се.

"В никакъв случай не сме недоволни, но очакванията ни бяха повече проценти за нас. Противникът игра страхотно, Адриан не можа да играе най-добрия си тенис, така че не сме доволни."

Капитанът намекна и за неприятен инцидент, който е нямало как да не окаже влияние върху играта на "лъвовете" в първия ден от сблъсъците с Мексико.

"Настроението в отбора е трудно заради информацията за неприятен инцидент, за който няма да говоря в момента понеже нямам право. Момчетата успяха да го преодолеят, но смятам, че това оказа влияние в играта. Нямаме право да разкрием за какво става въпрос".

Накрая Бачев добави, че тепърва предстои да бъде направен анализ на мачовете и чак след това ще бъде направена стратегията за втория ден от съревнованието.

"Тепърва ще се прави анализ на играта, след като се събере целият отбор и всеки си каже гледната точка. Така ще решим стратегията за утрешния мач", допълни Бачев.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Десетки дами премериха сили зад волана преди 8 март
Десетки дами премериха сили зад волана преди 8 март
Поставят ваксина на желаещите в три пункта в Монтана
Поставят ваксина на желаещите в три пункта в Монтана