НОВИНИ

Тодор Янчев: Чака ни битка в Стара Загора, надявам се да излезем крайни победители

тодор янчев чака битка стара загора надявам излезем крайни победители
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
11:53, 16.03.2023
Чете се за: 03:00 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев сподели очакванията си преди двубоя срещу Берое. "Червените" гостуват в Стара Загора в среща от 24-ия кръг на Първа Лига, а наставникът обеща, че тимът ще направи всичко възможно, за да се върне на победния път.

Янчев отново коментира целта пред отбора.

"Отборът на Берое е един от стойностните тимове с много добър треньор. Чака ни една битка в Стара Загора, от която се надявам да излезем крайни победители. Нагласата е именно в тази насока. Винаги след загуба неминуемо настроението спада. Шампионатът е направен така, че трябва да се вдигаме след всяка загуба, ако искаме да постигаме нашите цели. По най-бързия начин си извадихме нужните поуки, видяхме хубавите и слабите неща и гледаме напред. Не съм от хората, които хвърлят празни обещания. Първите два отбора в класирането са доста точки пред нас. И преди този кръг не съм давал обещания, че можем да се борим за титлата. Нашата реална цел е участие в евротурнирите. Дали ще е през третото място или Купата, ние сме длъжни да стигнем до това класиране в евротурнирите", коментира Янчев.

"Очаква ни един труден мач. Трябва да се върнем на победния път след загубата в последния кръг. Мисля, че сме подготвени добре", допълни Радослав Кирилов.

Треньорът разкри дали ще може да разчита на най-новото попълнение в състава Сидклей.

"Сидклей тренира към момента. Надявам се по най-бързия начин да влезе кондиционно в така желаната спортна форма, за да можем да го използваме. Има класата, но все още не е подготвен на 100%", заяви Янчев.

"Нашият треньор ще ни каже как ще играем. Ще гоня постижението за най-много сухи мрежи, то е и отборно също така", каза вратарят Даниел Наумов.

"На първо място е мачът с Черна гора, защото имат доста добър състав. След това ще мислим за Унгария", допълни Георги Русев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Съдът остави в ареста бившия граничар, който е сред обвинените за трагедията в Локорско
Съдът остави в ареста бившия граничар, който е сред обвинените за трагедията в Локорско
Гледайте предпоследното състезание за Световната купа по бордъркрос НА ЖИВО по БНТ 3
Гледайте предпоследното състезание за Световната купа по бордъркрос НА ЖИВО по БНТ 3