НОВИНИ

Тотнъм е набелязал заместник на Антонио Конте

Борил Гочев
от Борил Гочев
19:05, 23.03.2023
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
тотнъм набелязал заместник антонио конте
Слушай новината

Ръководството на Тотнъм смята да се насочи към младия белгийски наставник Венсан Компани, ако лондончани все пак вземат решения да се разделят със сегашния си треньор Антонио Конте, пише вестник "Гардиън".

Италианецът Конте изглежда много близо до изхода на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм", след като в последно време "шпорите" са далеч от най-добрата си форма, а миналата седмица специалистът дори си позволи да критикува публично своите футболисти, наричайки ги "егоисти".

Това сериозно разбуни духовете в клуба, като дори се появиха информации, че раздялата с Антонио Конте ще стане факт още тази седмица.

Ако в действителност ръководството на "шпорите" уволни треньорът, те са твърдо решени да се насочат към Венсан Компани, който в момента се радва на успехи във втородивизионния Бърнли.

Бившият защитник на Манчестър Сити застана начело на "виненочервените" през миналото лято и към този момент те водят убедително в класирането в Чемпиъншил с аванс от 13 точки пред втория Шефилд Юнайтед по-малко от десет кръга преди края на редовния сезон.

Именно добрата работа на белгиеца в Бърнли изглежда е привлякла вниманието на Тотнъм, но остава въпросът дали 36-годишният наставник би дал съгласието да поеме "шпорите".

Сред другите възможни варианти за нов наставник на лондончани е аржентинецът Маурисио Почетино, който вече веднъж води тима в периода 2014-2019 година.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Селекционерът на Черна гора: Предстои ни здрава битка, шансовете са 50:50
Селекционерът на Черна гора: Предстои ни здрава битка, шансовете са 50:50
Актьорът Владимир Зомбори: Надявам се зрителите да се изненадат от финала на "Вина"
Актьорът Владимир Зомбори: Надявам се зрителите да се изненадат от финала на "Вина"