НОВИНИ

Травма на прасеца слага край на дните на Погба в Манчестър Юнайтед

Пол Погба
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
14:42, 22.04.2022
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
Слушай новината

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба ще отсъства около месец, след като получи контузия в областта на прасеца при загубата от Ливърпул с 0:4.

Халфът напусна стадион "Анфийлд" още в 10-ата минута при резултат 0:1. Договорът на французина с "червените дяволи" изтича в края на сезона, което означава, че той най-вероятно е изиграл последния си мач за клуба.

"Съдейки по резултатите от скенера, той едва ли ще играе отново този сезон. Докторът ми каза, че се нуждае от поне четири седмици, за да се възстанови", заяви мениджърът на отбора Ралф Рагник на пресконференцията преди двубоя с Арсенал от 34-ия кръг на Висшата лига.

При шампионатната победа над Норич с 3:2 състезателят бе заменен в 74-ата минута. Публиката на стадион "Олд Трафорд" освирка играча, а от своя страна той запуши ушите си в знак на несъгласие.

Пол Погба се присъедини за втори път към клуба през 2016 г. "Червените дяволи" платиха 89 млн. паунда и го превърнаха в най-скъпия футболист за времето си. През следващите шест сезона 29-годишният състезател записа 226 мача за клуба. Пол Погба спечели Купата на Лигата и Лига Европа в първия си сезон след завръщането.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Затруднен ли е трафикът към Гърция?
Затруднен ли е трафикът към Гърция?
Челен удар между две коли край село Червена вода, има пострадал
Челен удар между две коли край село Червена вода, има пострадал