НОВИНИ

Треньорът на Етър: Заслужавахме да победим

Борил Гочев
от Борил Гочев
00:21, 05.10.2020
Чете се за: 00:40 мин.
Футбол
треньорът етър заслужавахме победим

Наставникът на Етър Петко Петков остана доволен от представянето на неговия тим при равенството 2:2 срещу ЦСКА София в мач от осмия кръг на футболното ни първенство.

"Болярите” бяха на косъм от победата, след като водеха до заключителните моменти на двубоя, но в край на сметка трябваше да поделят точките.

Въпреки това техният старши-треньор изрази мнения, че неговите футболисти са заслужавали повече победата

“Искам да поздравя отбора за играта. Момчетата дадоха всичко от себе си, а и все още имахме кадрови проблеми. Аз съм доволен от отбора, но мисля, че заслужавахме победата.

След мача на Герена изпитахме доста трудности. Ние не сме се отказали да се бори във всеки един мач, видяхме, че и доста хора дойдоха да ни подкрепят. Нашата философия е да спечелим всеки един мач.

Наблюдавахме доста мачове на ЦСКА София и знаехме как ще играят. Периодът на адаптация за новите все още не е минал. Има още много мачове, първо е важно да подобрим играта с наличието на новите. Като го направим ще има и повече точки.

Иван Скерлев и Антон Огнянов тренират отделно от отбора, защото не съм доволен спортно-технически от тяхното представяне”, каза Петко Петков.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Стамен Белчев: Второто полувреме не се игра футбол
Стамен Белчев: Второто полувреме не се игра футбол
Димитър Димитров-Херо: Съдията ни уби
Димитър Димитров-Херо: Съдията ни уби