НОВИНИ

Треньорът на Сепси: Чака ни много труден сблъсък с ЦСКА

Борил Гочев
от Борил Гочев
16:47, 15.07.2023
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
носителят купата румъния сепси играе контрола цска края месеца австрия
Слушай новината

Треньорът на Сепси Ливиу Чиоботариу даде интервю в Румъния, в което коментира предстоящите сблъсъци между неговия тим и българския ЦСКА в квалификациите на турнира Лига на конференциите.

Жребият отреди носителят на Купата на Румъния през последните два сезона и "армейците" да се срещнат още във втория предварителен кръг на надпреварата, като Чиоботариу очаква много трудни двубои срещу родния представител.

52-годишният специалист, който наскоро изведе Сепси до триумф и за Суперкупата на Румъния, разкри още, че вече се е запознал с играта на ЦСКА, но допълни, че на първо време неговите футболисти трябва да мислят за ангажиментите си в румънското първенство.

"Изправяме се срещу голям традиционен отбор. Тим, който до последния мач се бореше за титлата и това подсказва, че ще е много трудно. Важно ще е да имаме всички играчи на линия. Първо играем като гости, така че ще е сложно. Но ще мислим повече за ЦСКА след мача с Крайова и тогава ще видим шансовете ни. Гледах два мача на ЦСКА, но ще действаме стъпка по стъпка. Те имат голям бюджет и са позната марка. Също така имат много фенове и инвестират много. Много труден сблъсък ни чака", коментира Ливиу Чиоботариу.

Вчера вечерта Сепси официално откри кампанията си в първенството на Румъния с равенство 0:0 като гост на Университатя Крайова.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Метеор прелетя над американските щати Луизиана и Мисисипи
Метеор прелетя над американските щати Луизиана и Мисисипи
Байерн Мюнхен започна подготовка за новия сезон, Нойер и Де Лихт засега ще се готвят индивидуално
Байерн Мюнхен започна подготовка за новия сезон, Нойер и Де Лихт засега ще се готвят индивидуално