НОВИНИ

Трибуна Сектор "Г" : ЦСКА няма да подпише договора за ТВ правата

Борил Гочев
от Борил Гочев
14:48, 22.07.2020
Чете се за: 00:34 мин.
Футбол
трибуна сектор цска подпише договора правата

Групировката отговори на думите на Емил Костадинов по повод договора за ТВ правата и категорично заяви, че не смята да попдпише споразумението.

Ето я и официалната позиция на фракцията:

"Вчера прочетохме с интерес изявлението на Емил Костадинов по повод договора за ТВ правата. Според него клубовете трябвало да се съобразят с него защото БФС имало правото да го продължи. Очевидно освен да си поспива до късно и да не върши абсолютно нищо, г-н Костадинов не ни е разбрал правилно.

Поради тази причина бихме искали да повторим за последно на ясен и разбираем за него език - ЦСКА няма да подпише договора за ТВ правата, а ти продължавай "да бадеш такав, какавто си". И "какавто" беше по времето на ТИТАН.

Крайно време е всички хрантутници и безполезни паразити в Бояна начело с господаря ви от Разград да разберете, че вашето управление доведе българския футбол до неизследвани досега в историята на футбола дъна. И сте последните, с които ще се съобразяваме оттук нататък. Готови сме на ефективни мерки докато не получим това, което ни се полага и бъдете сигурни, че не ще отстъпим и ще отстояваме своето както намерим за добре.''

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Задържаха лихвар в карловското село Столетово
Задържаха лихвар в карловското село Столетово
Катастрофа с три коли и трамвай в центъра на София
Катастрофа с три коли и трамвай в центъра на София