НОВИНИ

Трибуна Сектор Г: Време е да погледнем към един наболял въпрос, касаещ ТВ правата

Борил Гочев
от Борил Гочев , Източник: БГНЕС
13:20, 13.07.2020
Чете се за: 00:55 мин.
Футбол
трибуна сектор време погледнем един наболял въпрос касаещ правата

Фракцията излезе с официална позиция относно договора с телевизионните права. Споразумението предизвика вълна от коментари, като „червените“ и Левски се обявиха против сделката.

Ето го и официалното становище на "Трибуна Сектор Г":

"Ето че и този сезон приключи и е време да погледнем към един наболял въпрос, касаещ потенциалния нов договор за ТВ правата.

Нека видим как изглеждат представените ни "най-добри" условия - лицето Кирил Домусчиев, в качеството си на член на Изпълкома, заедно с останалото за нас нелегитимно временно ръководство на БФС продават ТВ правата на "нова", които са собственост на познайте кого - Кирил Домусчиев. Като следствие от това, парите не се разпределят пропорционално и отборът от Разград, чийто собственик е отново гореспоменатият вече господин, получава незаслужения си дял, който категорично не отговаря на гледаемостта и интереса, акумулиран от него. Ако някога съществува учебник по конфликт на интереси, то този случай би бил поместен на първите страници.

Дори на малките деца е ясно кой генерира най-много публика и зрителски интерес в цялата страна и това със сигурност не е нито Лудогорец, нито който и да е било друг измислен подизпълнител на зализания бизнесмен. ЦСКА е преди всичко социален феномен, който вълнува огромна маса от хора в България, които лягат и стават с червената идея. Като заключение от казаното приемаме настоящото предложение за ТВ правата за тотално неприемливо.

Обръщаме се към всички замесени в тази потенциална сделка от типа "гнила ябълка" - настояваме за спешно преразглеждане и преосмиляне на това поредно безумие. В случай, че не се вслушате в нашите думи, сме склонни да стигнем до крайни мерки в името на справедливостта.

Трибуна Сектор Г."

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Внук на Цар Киро в ареста, шофирал пиян – 1,79 промила
Внук на Цар Киро в ареста, шофирал пиян – 1,79 промила
Приближава ни комета от друга галактика
Приближава ни комета от друга галактика