НОВИНИ

Уникално изживяване: Една нощ в апартамента от "Приятели"

уникално изживяване една нощ апартамента приятели
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
14:50, 17.05.2021
Чете се за: 01:27 мин.
Още
Слушай новината

Една от най-известните платформи за онлайн резервации предлага уникално изживяване - за по-малко от 20 долара можете да отседнете в Ню Йорк в реплика на апартамента и помещенията, където е заснет един от най-известните американски комедийни сериали - "Приятели".

Въпреки че сцените са заснети в студио в Лос Анджелис, екстериорът на сградата, в която са живели любимците на зрителите, е именно в Ню Йорк. Хотелът е отворен за 19,94 долара на вечер (препратка към старта на излъчването на поредицата през 1994 г.).

"Приключение с приятели" е двуетажно пространство, в което посетителите имат на разположение 18 стаи с оригиналния реквизит и костюми, както и декорите от сериала. За посетителите се организира специална вечеря, а на сутринта те могат да седнат на култовия оранжев диван, с кафе и сладкиши, в кафене, което прилича досущ на "Централ парк".

Също така е възможно да резервирате престой за две нощи. Хотелът, чието представителство е в Чикаго, работи целогодишно.

Атракцията идва дни след като беше официално потвърдено, че нов епизод от култовата поредица "Приятели" ще има, а в интернет беше пуснат и кратък трейлър на дългоочакваното продължение.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Служебният кабинет одобри 57,1 млн. лв. за изборите на 11 юли
Служебният кабинет одобри 57,1 млн. лв. за изборите на 11 юли
Де Бройне и братята Азар в списъка на Белгия за Евро 2020
Де Бройне и братята Азар в списъка на Белгия за Евро 2020