НОВИНИ

Валентин Антов: Ще дадем всичко от себе си ЦСКА да влезе в групите на Лига Европа

bnt avatar logo
от Калоян Николов
09:44, 30.09.2020
Чете се за: 00:58 мин.
Лига Европа
валентин антов дадем всичко себе цска влезе групите лига европа

Младият капитан на ЦСКА-София Валентин Антон сподели преди заминаването на тима за Швейцария, че "армейците" са разузнали добре своя противник и имат отработена концепция как успешно да се противопоставят на Базел, за да се класират за груповата фаза на Лига Европа.

"Те са много сериозен отбор, както всички знаем. Разучили сме ги, направили сме им анализ. Научили сме им добрите страни, знаем и нашите и ще гледаме да ги използваме. Дай Боже да се върнем шампиони и да влезем в групите на Лига Европа. Трябва да сме много дисциплинирани. Това е един много утвърден отбор в Европа. Затова не трябва да допускаме елементарни грешки и да запазим вратата ни суха, а също така и да вкараме гол, за да спечелим мача.

Емоцията е голяма, както и очакванията. Ще дадем всичко от себе си, целият отобр ще се раздаде и да се надяваме, че ще зарадваме феновете и ще се върнем успешно.

Когато допускаш голове е явно, че имаш проблем. Надявам се, че ще ги поправим тези грешки и да запазим суха мрежата ни. Когато не допуснеш гол, има много малки шансове да загубиш. Един или два мача? Такова е положението в момента. Тогава щяхме да имаме предимството да играем вкъщи. Сега гледаме да дадем всичко от себе си и да продължим напред.

Базел е сериозен отбор, с класни футболисти, които винаги играят Шампионска лига или Лига Европа през последните години. Подготвени сме и се надявам, че ще успеем. Всеки мач е различен. Както можеш да допуснеш гол в първата, така и в последната минута. Показахме, че можем да играем добре от началото на мачовете. Нещо, с което имахме проблем в началото на сезона.

Гледаме да подобряваме нашето ниво и да показваме по-добра игра, а защо да не вкараме и ние ранен гол", сподели Антов преди заминаването на отбора за Швейцария.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
МЗ ще субсидира отделни клиники и отделения да поемат пациенти с COVID-19
МЗ ще субсидира отделни клиники и отделения да поемат пациенти с COVID-19
Шестимата, напуснали БСП, минават в групата на независимите депутати
Шестимата, напуснали БСП, минават в групата на независимите депутати