НОВИНИ

Вечното дерби ще се играе с ограничен капацитет за публика и при засилени мерки

Предстоящият мач от плейофите на българското първенство между ЦСКА и Левски ще бъде проведен със значително ограничен капацитет за публика, става ясно от информации от двата клуба.

цска дерби без фенове
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
11:31, 24.04.2024
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
Слушай новината

Предстоящият мач от плейофите на българското първенство между ЦСКА и Левски ще бъде проведен със значително ограничен капацитет за публика, става ясно от информации от двата клуба. По изискване на полицията фенове на "червените" няма да бъдат допускани в блок 8 на Сектор "А" и блокове 34, 35 и 36 в Сектор "Г", които по принцип служат за буфер. От страна на "сините" ще бъдат затворени блокове 31, 32 и 33 на Сектор "В".

"Поради засилени мерки за сигурност, буферната зона между секторите "А" и "Б" ще бъде увеличена с цел по-голяма безопасност на феновете. По тази причина, блок 8 от сектор "А" ще бъде затворен. Картодържателите от него ще имат запазени места в блок 12, редове от 14 до 18 (включително)", пишат от ЦСКА.

От Левски добавят: "По изискване на полицията в продажба няма да бъдат пускани блокове 31, 32, 33, 34, 35 и 36".

Двубоят между ЦСКА и Левски ще бъде изигран в събота, 27 април, от 16:15 часа. Билетите ще бъдат пуснати в онлайн продажба, а от 25 април (четвъртък) и във физическа продажба на касите на стадион "Васил Левски". Те ще бъдат с работно време от 10:00 до 19:00 часа, а в деня на мача билети могат да се купят от 10:00 часа до края на първото полувреме на срещата, съобщават от ЦСКА.

"Съвместно със служителите на икономическа полиция ще има и засилените мерки за сигурност при влизане на стадиона. Те ще предвиждат двойно поставени КПП-та, с които да се предотвратят опитите за дублиране или фалшифициране на пропуски. При установяване на дублиран или фалшив билет от полицията, извършителите няма да бъдат допуснати на срещата!", добавят "червените".

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Калин Стоянов за секретната квартира: Лесно проверимо е това кой, къде и кога е живял
Калин Стоянов за секретната квартира: Лесно проверимо е това кой, къде и кога е живял
Варненски митничари задържаха над 10 000 недекларирани стоки (СНИМКИ)
Варненски митничари задържаха над 10 000 недекларирани стоки (СНИМКИ)