НОВИНИ

Венцеслав Стефанов: Феновете на Левски защо не са по дърветата?

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:13, 19.10.2020
Чете се за: 00:40 мин.
Футбол
венцеслав стефанов феновете левски дърветата

Президентът на "белите" коментира ситуацията от първото полувреме, когато възникна напрежение в гостуващия сектор на стадиона в Овча Купел, резултатът от което бяха големия брой изпочупени седалки.

"Това е вандалщина", ядосваше се след мача с Стефанов. Въпреки това, той остана доволен от успеха на неговия тим с 1:0 в двубоя от 9-ия кръг на efbet Лига.

"И двата отбора се бореха. Ние спечелихме, защото повече желахме тази победа. С новия треньор се промени нагласата и играта. Виждате, че резултатите идват. Най-лошото е големият брой счупени седалки в гостуващия сектор. Такава вандалщина. . . Полицията трябва да вземе отношение. Феновете защо не стояха по дърветата? Кои са те, че да казват? Всички трябва да се съобразяваме с тях. Безобразие!

Най-старото столично дерби винаги е било много оспорвано. Смятам, че нещата ще се решават на футболния терен. Този път съм доволен от съдийството, въпреки че някои отсъждания не ми бяха приятни.

Новият треньор внесе самочувствие, бързина и острота на атаката. На вратата Георги Петков внесе сигурност и спокойствие в защитата. Момчетата повярваха в себе си. Тези мачове се печелят с дух. Колкото по-силен дух имаш, толкова по-голям е шансът ти за победа", завърши Стефанов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кристиян Малинов със 78 минути при престижно равенство за Льовен
Кристиян Малинов със 78 минути при престижно равенство за Льовен
Как протичат лекциите на българските студенти зад граница
Как протичат лекциите на българските студенти зад граница