НОВИНИ

Венци Стефанов: Мачът с Ботев (Пд) се отлага

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:53, 30.10.2020
Чете се за: 00:36 мин.
Футбол
венци стефанов мачът ботев отлага

Президентът на Славия обяви, че бройката на заразените с COVID-19 в тима на "белите" продължава да расте, като заразените футболисти са вече 11, което означава, че утрешния двубой с Ботев Пд няма да се състои.

Срещата трябваше да се проведе по план в събота от 16.30 часа на стадион "Славия" в квартал "Овча Купел", но ситуацията в столичния клуб не позволява това да се случи.

"Вече са 11 футболисти, както и двама от треньорите, а така също и администратор. Щом имаме повече от 10 играчи, мачът ни с Ботев (Пловдив) няма да се състои. Двубоят трябваше да е утре от 16:30 часа, но го отлагаме", заяви Венцеслав Стефанов.

Босът на Славия говори и за предстоящия конгрес на БФС, насрочен за 11 декември, като заяви, че очаква той да бъде отложен.

"При положение, че епидемичната обстановка в България бъде удължена, е изключено форумът да се състои. Всичко зависи от държавата. Чакаме нейното решение, но логиката, с оглед растящия брой заразени, говори, че обстановката ще се удължи. Все още не зная кой кандидат ще подкрепим. Няма обявени кандидатури. Всичко зависи кой и каква програма ще предложи.", добави членът на Изпълкома на БФС.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Предупреждение за опасни ветрове със скорост 80 км/ч
Предупреждение за опасни ветрове със скорост 80 км/ч
Петричев: Лудогорец има потенциал, но трябва време и много работа
Петричев: Лудогорец има потенциал, но трябва време и много работа