НОВИНИ

Венци Стефанов след успеха над ЦСКА 1948: Пазете Гунди в последните секунди

венци стефанов успеха цска 1948 пазете гунди последните секунди
bnt avatar logo
от БНТ
22:37, 27.08.2021
Чете се за: 02:20 мин.
Спорт
Слушай новината

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов използва за сравнение тима на ЦСКА след успеха на неговия отбор срещу ЦСКА 1948 с попадение в последната минута на мача.

„Червените“ се наложиха над Виктория Пилзен в края на второто продължение на мача в Лигата на конференциите, а „белите“ постигнаха победа с 2:1 след дузпа в заключителните секунди в двубой от 6-ия кръг на българското първенство.

Славия поведе на своя стадион с попадение на Радослав Кирилов в 30-ата минута. В 71-ата ЦСКА 1948 остана с човек по-малко след втори жълт картон на Костадин Илиев. Въпреки това, „червените“ изравниха само 2 минути по-късно с гол на Георги Ангелов. В 7-ата минута на даденото от съдията продължение главният съдия посочи бялата точка след нарушение на Владимир Гогов срещу Ерол Дост. Точен за крайното 2:1 бе отново Ради Кирилов.

„И ние като ЦСКА вчера. Едно време имаше един лаф: „Пазете Гунди в последните секунди“, но вие не помните. Единствено съм доволен от резултата, от играта – не. Аз им казах и в съблекалнята, подходихме несериозно. И им казах, че коренно трябва да се промени играта в следващите мачове – срещу ЦСКА, Лудогорец. Ако не се промени играта, не ни чака нищо добро. Мотивацията е основното и се радвам, че ни помага да печелим точките“, сподели Венци Стефанов.

В следващия кръг "белите" гостуват на ЦСКА, а в 8-ия кръг на Първа лига Славия посреща Лудогорец на свой терен.

„Селекцията, някои мои колеги казват, е отворен процес. И входящи, и изходящи. Филип Кръстев е футболист на белгийски отбор. Изобщо не е ставало въпрос за връщане. Ради Кирилов е много силен футболист и е богатство за всеки един отбор“, завърши още босът на Славия.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Роналдо: Ювентус ще остане завинаги в сърцето ми
Роналдо: Ювентус ще остане завинаги в сърцето ми
Започна фестивалът "Любовта е лудост"
Започна фестивалът "Любовта е лудост"