НОВИНИ

Вероятен състав на България за мача с Черна гора

Вяра Илиева
от Вяра Илиева
12:34, 24.03.2023
Чете се за: 02:42 мин.
Спорт
вероятен състав българия мача черна гора
Слушай новината

Българският национален отбор по футбол започва пътя си към Евро 2024 с мач срещу Черна гора в Разград тази вечер от 19.00 ч.

Момчетата на селекционера Младен Кръстаич не познават вкуса на загубата вече в шест двубоя под ръководството на сръбския наставник и сега са мотивирани да продължат тази серия.

"Познавам добре отбора на Черна гора, защото съм играл срещу тях докато бях селекционер на Сърбия. Подготвени сме. Приканвам хората да дойдат и да подкрепят младия ни отбор", заяви за БНТ Кръстаич.

Наставникът на България показа, че може да разчита на изненади. Пред вратаря Даниел Наумов вероятно ще бъдат Валентин Антов и Петко Христов, халфовата линия ще принадлежи на Филип Кръстев и Илия Груев - младши, в предни позиции очакваме да видим Радослав Кирилов и Кирил Десподов.

"Смятам, че имаме добър отбор и трябва да поставим едно добро начало. Готови сме, положихме доста усилия, предните лагери, както и в лагера до момента", заяви Даниел Наумов.

"Новите квалификации винаги действат положително на отборите, играем срещу тим, който напълно се вписва в профила на тази група, тук всеки може да изненада всеки и няма как да категоризираме отделните мачове. Искаме да спечелим, разбира се", каза и Стеван Йоветич от състава на Черна гора пред камерата на БНТ.

Двубоят срещу Черна гора ще бъде предаван по БНТ 1, БНТ 3 и онлайн на bntsport.bg, като студийната програма започва в 18.20 ч. Водещ ще бъде Иво Бързаков, който ще посрещне в студиото Валери Божинов и Владимир Стоянов. Мачът ще бъде коментиран от Ивайло Ангелов, а всички отзиви около терена, както и най-любопитните детайли в двубоя ще следи Стефан Георгиев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Откриха в автоморга разфасован на части откраднат автомобил
Откриха в автоморга разфасован на части откраднат автомобил
Проверка на изграждането на терминала за втечнен газ край Александруполис
Проверка на изграждането на терминала за втечнен газ край Александруполис