НОВИНИ

Владислав Иванов: За пръв път играем пред такава публика, бъдещето е пред младите ни играчи

владислав иванов пръв път играем такава публика бъдещето младите играчи
Снимка:
bnt avatar logo
от БНТ
08:28, 10.01.2024
Чете се за: 02:42 мин.
Спорт
Слушай новината

Капитанът на волейболния Левски Владислав Иванов благодари на феновете за подкрепата по време на двубоя срещу италианския Монца от четвъртфиналите на третия по сила европейски клубен турнир CEV Challenge Cup.

"Сините" отстъпиха у дома в своята зала "Левски София" с 0:3 (22:25, 23:25, 13:25) гейма, но самият Иванов отчете пълните трибуни и призна, че за пръв път играе пред толкова много фенове след идването си в тима преди четири години.

"За пръв път играем пред такава публика, особено младите състезатели. Радвам се, че залата се напълни. Четири години съм в този клуб и за първи път я виждам с толкова пълни трибуни. Благодаря от сърце за подкрепата", започна либерото на Левски.

Бившият състезател в националния отбор все пак отчете класата на съперника от Италия, споделяйки, че Левски все още е далеч от нивото на големия волейбол.

"Тежка загуба, няма какво да си кривим душата. Далече сме все още от големия волейбол. Съперникът е по-добър от нас. Това е един отбор, който е сред водещите в Италия и не случайно ще играе в полуфиналите за Купата. Няма смисъл да говорим какви състезатели бяха от другата страната на игрището. Натиснаха ни със сервис и не можахме да издържим във важните моменти. Смятам, че в първите два гейма играхме на сравнително добро ниво и те завършиха на две точки разлика, но там и класата си оказа влияние", коментира капитанът на "сините"

"Бъдещето е пред младите ни играчи със сигурност. Предстои ни още един двубой в Италия. Ще дадем всичко от себе си и в гостуването", завърши Владислав Иванов.

Реваншът между отборите на Монца и Левски от четвъртфиналите на CEV Challenge Cup ще бъде в Италия и ще се проведе на 17 януари (сряда) от 20:00 часа българско време.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Георги Терзиев пред БНТ: С годините Лудогорец е показал, че се чувства по-добре, когато играе на няколко фронта
Георги Терзиев пред БНТ: С годините Лудогорец е показал, че се чувства по-добре, когато играе на няколко фронта
Везенков резерва при страхотен обрат на Сакраменто като гост на Детройт
Везенков резерва при страхотен обрат на Сакраменто като гост на Детройт