НОВИНИ

Водещата Аделина Радева и главният дизайнер на БНТ Ина Асса са номинирани за "Жена на годината 2021"

водещата аделина радева главният дизайнер бнт ина асса номинирани жена годината 2021
bnt avatar logo
от БНТ
14:26, 28.09.2021
Чете се за: 02:17 мин.
У нас
Слушай новината

Водещата на "По света и у нас" Аделина Радева и главният дизайнер на БНТ Ина Асса получиха номинация за 16-ото издание на конкурса "Жена на годината 2021". Церемонията ще се проведе на 7 октомври, а дотогава може да се гласува за лицата на БНТ на сайта на организаторите.

Аделина Радева е номинирана в категория "Медии" за професионализма, който проявява не само като водещ на централна емисия новини "По света и у нас", но и за умелото водене на предизборното студио на БНТ "Избори 2021".

"Аделина Радева казва, че добрият журналистически материал не се подготвя от днес за утре, а от първия ден, посветен на тази отговорна, интересна, но нелека професия. Честна, отдадена и вечно в търсене на отговори, тя ни впечатли за пореден път с умелото водене на предизборното студио по БНТ, което сама сравни с маратонско бягане. Ако съществува човек, който може да пробяга маратон толкова добре, толкова бързо и толкова професионално, със сигурност е Аделина", споделят впечатленията си за нея организаторите.

Гласувайте за Аделина Радева ТУК

Ина Асса, главен дизайнер на БНТ, е номинирана в категория "Дизайнери".

"С дипломи по дизайн и архитектура от известни колежи в Лондон и Париж, работа за брандове като Paco Rabanne и Givenchy, с колекции висша мода и pret-a-porter аксесоари за Ellie Saab, портфолиото на Ина Асса е достатъчно впечатляващо. През миналата година дъщерята на известния български художник Греди Асса грабна приза "Дизайнер на годината" от церемонията "Златната игла", а сега отново печели вниманието на екипа ни с колекцията копринени шалове, с чиито принтове отдава почит на творчеството на именития си баща", представят във визитката на Ина Анна организаторите.

Гласувайте за Ина Асса ТУК

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Джон Милман започна с убедителен успех на Sofia Open
Джон Милман започна с убедителен успех на Sofia Open
Осем пациенти на психиатричната болница в Карлуково са с коронавирус
Осем пациенти на психиатричната болница в Карлуково са с коронавирус