НОВИНИ

Ювентус не смятат на уволняват Алегри засега въпреки провала в Шампионската лига

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:56, 26.10.2022
Чете се за: 02:00 мин.
Спорт
Масимилиано Алегри
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Ръководството на Ювентус не смята все още да уволнява Масимилиано Алегри, като според италианският журналист Николо Шира специалистът ще остане на поста си поне до края на Световното първенство в Катар.

Вчера вечерта "Старата госпожа" загуби с 3:4 гостуването си на Бенфика, което на практика изхвърли тима от Шампионската лига.

По-притеснителното за Юве обаче е, че "бианконерите" са дори заплашени да не продължат напролет в европейските клубни турнири, защото преди последния кръг от груповата фаза те са с равни точки с последния в класирането Макаби Хайфа.

Въпреки това незадоволително представяне и осмото място в Серия "А" ръководството на Ювентус не смята все още да уволнява Макс Алегри, като по информация на Шира бъдещето на наставника ще бъде решено по време на Мондиала в Катар.

Междувременно обаче феновете на Юве все по-усилено настояват клубът да уволни Алегри и се надяват това да се случи възможно най-скоро.

Масимилиано Алегри кара своя втори период начело на "Старата госпожа", след като се завърна начело на отбора през лятото на 2021 година. При първия си престой в тима между юли 2014 и май 2019 той спечели пет пъти Серия "А", четири пъти Купата на Италия и на два пъти Суперкупата на страната.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Преди започването на консултациите - какви са нагласите на партиите
Преди започването на консултациите - какви са нагласите на партиите
МС предлага забрана за инхаус процедурите
МС предлага забрана за инхаус процедурите