НОВИНИ

Загуба за Кузманов и Троицки сложи край на българското участие на Sofia Open 2020

Борил Гочев
от Борил Гочев
17:42, 10.11.2020
Чете се за: 00:47 мин.
Тенис
загуба кузманов троицки сложи българското участие sofia open 2020

Димитър Кузманов и Викотр Троицки загубиха мача си от първи кръг в турнира по двойки срещу първите поставени Юрген Мелцер и Едуар Роже-Васлен с 2:6, 4:6 след малко повече от час игра на централния корт в зала "Арена Армеец".

Това поражение сложи край и на българското участие на домашния турнир през тази година, като за съжаление нашите сънародници не записаха нито една победа в София в шестте мача, в които имаха участие.

Срещата започна равностойно, като в първите геймове чест се стигаше до решаващи точки, като в край на сметка първите поставени нанесоха удар, пробивайки за 3:2.

Това вдъхна увереност на Мелцер и Роже-Васлен, които до края на сета не загубиха нито един гейм и след 27 минути поведоха резултата.

Балканската двойка видимо изпитваше трудности в тези моменти и това се отрази негативно и във втория сет, където Кузманов и Троицки инкасираха нови два пробива, които им донесоха изоставане от 1:4.

Последва обаче леко отпускане у първите поставени, което позволи на българо-сръбския тандем да се добере до 4:4.

За съжаление Кузманов и Троицки не успяха да използват този подем в играта си и след като загубиха следващите два гейма, трябваше да се примирят с отпадането си от надпреварата.

Така Мелцер и Роже-Васлен се класираха за 1/4 финалите, където ги очаква двойката Скупски/О'Мара, която вчера елиминира Васко Младенов и Алекс Донски.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Подменят старите автобусни спирки в Сандански
Подменят старите автобусни спирки в Сандански
Благородство по време на пандемия: Млади семейства дариха пари от сватбите си за бургаската болница
Благородство по време на пандемия: Млади семейства дариха пари от сватбите си за бургаската болница