НОВИНИ

Започва поставянето на осветлението на стадиона на Хебър в Пазарджик (Снимки)

започва поставянето осветлението стадиона хебър пазарджик снимки
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
17:47, 02.02.2023
Чете се за: 01:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Започва монтирането на новото осветление на стадиона на Хебър Пазарджик. За това съобщи кметът на града Тодор Попов в социалните мрежи.

От пролетния дял на шампионата в Първа лига съставът на Владимир Манчев отново ще домакинства на клубното си съоръжение.

„Започваме монтирането на новото осветление на стадион “Георги Бенковски”!

Ремонтът на стадиона е пред своя финал и както обещахме, първите два домакински мача на ФК Хебър ще се играят вкъщи. Стълбовете вече са доставени от Гърция, а междувременно е направено окабеляването и захранването, започва изливането на бетона за фундаментите и от следващата седмица ще бъдат вдигнати и стълбовете. Следват довършителни работи по седалките и монтиране на нови ограждения.

Първите два домакински мача ще се играят на стадиона, но в светлата част на деня, за да има време да се направят всички необходими проби за футболни срещи на осветление.

Надявам се, като се стопли времето, да напълним стадиона, за да се порадваме на ново и хубаво осветление, което ще е едно от най-добрите в България и да започнем да побеждаваме на този стадион, за да бъде отбора ни там, където му е мястото – в елитната група“, гласи написаното от Попов във Фейсбук.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Снежна буря в Япония
Снежна буря в Япония
Втори ден от посещението на представители на македонските българи в Брюксел
Втори ден от посещението на представители на македонските българи в Брюксел