НОВИНИ

Зидан напуснал Реал заради "липса на подкрепа"

bnt avatar logo
от Димитър Русев
13:17, 31.05.2021
Чете се за: 01:35 мин.
Спорт
зидан напуснал реал заради липса подкрепа
Слушай новината

"Тръгвам си, защото вече не усещах доверието на клуба към мен, нито подкрепата, за да изградя нещо в средносрочен и дългосрочен план", сподели бившият френски национал.

"Разбирам как работи футболът и какви са изискванията в клуб като Реал. Знам, че когато не печелиш, трябва да си тръгнеш. Аз съм роден победител и бях тук, за да печеля трофеи, но дори по-важно от това са хората, техните чувства, самият живот и имам усещането, че тези неща не бяха взети предвид", обяви бившият наставник на Реал (Мадрид) в открито писмо до феновете, публикувано от в. "АС".

"Имаше неразбиране, че тези неща също държат динамиката в един велик клуб. До някаква степен дори ме критикуваха за това. Искам да има респект към това, което постигнахме заедно с ръководството. Искаше ми се отношенията ми с клуба и президента през последните няколко месеца да са различни в сравнение с други треньори. Разбира се, че не съм искал никакви привилегии, просто малко повече памет. В днешно време животът на треньора в един клуб е два сезона или малко повече. За да е повече, човешките отношения са от ключово значение", допълни Зидан.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Лудогорец научи имената на всичките си съперници в Шампионската лига
Лудогорец научи имената на всичките си съперници в Шампионската лига
Камелия Дунавска: Нашата школа е на много високо ниво
Камелия Дунавска: Нашата школа е на много високо ниво