НОВИНИ

Виктория Георгиева: За мен "Евровизия" е едно голямо стъпало напред

България отново ще участва в конкурса "Евровизия" през 2020 година. Виктория Георгиева разказа в Сутрешния блок на БНТ как се е почувствала, когато е разбрала, че именно тя ще представя страната ни. Заедно с нея в студиото говори и Джон Сандърс от компания "Остерио".

bnt avatar logo
от БНТ
09:28, 26.11.2019
Чете се за: 00:52 мин.
У нас

"Почувствах се много щастлива, даже се разплаках от радост, в началото не можах да повярвам, че аз ще представям България на "Евровизия". Нямам търпение да дойде този момент. За мен това е една много голяма отговорност и едно голямо стъпало напред в кариерата и в живота ми като цяло", разказа Виктория.

Виктория Георгиева: Получих съвет най-вече да съм спокойна и да се наслаждавам на това, което ми се случва, защото понякога заради напрежението не можеш да видиш хубавата страна, защото мислиш само "Боже, колко е страшно", сцената е толкова голяма, толкова хора те гледат, просто трябва да го приемеш позитивно.

Тя сподели, че има много идеи за песента, с която ще се представи в конкурса. Според нея тя трябва да има много силно послание, да докосне сърцето на хората.

Джон Сандърс от компанията "Остерио" каза, че неговата задача се състои в това да открие подходящата песен.

Джон Сандърс, "Остерио": Много сме уверени. Ние ще отидем на музикални лагери в София и Лондон, където участват най-добрите продуценти и автори на песни и така ще намерим най-подходящата песен. Голяма е отговорността на тази млада жена, но тя има невероятен глас и също така е много организирана и мотивирана. Ще погледнем различни стилове, но знам горе-долу какво търси тя.

Той допълни, че имат ясна стратегия за това как да привлекат българите в чужбина. "Нашата цел е всички държави, които са гласували за България в миналото, и сега да гласуват. Имаме мрежа, която помага да се изпълни успешно тази задача", каза още Сандърс.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
 Бойко Борисов изпрати съболезнователна телеграма до премиера на Албания
Бойко Борисов изпрати съболезнователна телеграма до премиера на Албания
Двама загинали при мощното земетресение в Албания
Двама загинали при мощното земетресение в Албания