НОВИНИ

Зрителски сигнал как охранители се саморазправят с варненци заради силен шум

Варненец сигнализира в "По света и у нас", че е станал свидетел на саморазправа на служители от охранителна фирма над четирима души. Инцидентът е станал около 1 часа през нощта на 7-ми март на улица "Д-р Железкова". Мъжът заснел случващото се, ни предостави записите, като пожела анонимност. Сигнал е подаден и в полицията, оттам съобщиха, че е започнала проверка на случая. От фирмата очакваме коментар утре.

Тихомир Игнатов
от Тихомир Игнатов Мариана Малева
19:58, 08.03.2016
Чете се за: 00:48 мин.
У нас

Варненецът бил на гости на свой приятел. Малко след полунощ чул шум и излязъл на терасата, за да види какво става. Компания от трима мъже и една жена явно били употребили алкохол и говорели на по-висок глас пред магазин. Пристигналите охранители започнали да нанасят удари, без да са провокирани от хората, твърди очевидецът.

- "След около минута дойде екип на СОТ- Варна. Секунди след първия екип, дойде и втори екип."

- "В момента, в който мъжа и жената си заминаваха надолу...вече на няколкостотин метра разстояние, поради не знам каква причина, за мене е никаква същите тези двама охранители решиха да догонят с бързи крачки мъжа и жената и извършиха побой над мъжа."

- "А другите техни колеги стояха до колите и гледаха действията на колегите си."

;

Развиках се, продължава разказът си варненецът, охранителите се разбягаха и потеглиха с автомобилите в различни посоки. Той изпраща имейл на охранителната фирма, че е потресен от действията на служителите. Получава отговор, в които от фирмата обясняват и оправдават действията на охранителите.

- "Въпросния човек, който те са се мъчили да отпращат е бил ударил в коремната област единият от техните служители и в следствие на това той получил хематом. И допълнително той му бил счупил пияния човек бил счупил на охранителя някакъв мобилен телефон за 400 лева. И те се жалваха от бития човек."

Възмутен от отговора варненецът потърси БНТ за съдействие. Пуснал е видеото и на американски сайт за свободна журналистика.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Отново протест на Орлов мост срещу забраната за диво къмпингуване
Отново протест на "Орлов мост" срещу забраната за диво къмпингуване
Студент откри 20 стотинки в обяда си
Студент откри 20 стотинки в обяда си