НОВИНИ

Жестоко двойно убийство в столицата

Жестоко двойно убийство в столичния квартал "Хаджи Димитър". Жертвите са 70-годишен мъж и неговата около 50-годишна дъщеря. МВР обяви за издирване Кристиян Гочев. Според източници на БНТ той е заподозрян за убийството на майка си и дядо си.

Мая Димитрова
от Мая Димитрова
20:23, 28.07.2016
Чете се за: 00:40 мин.
У нас

В апартамент на шестия етаж днес по обяд са открити телата на двете жертви. Полицията попада на тях, докато издирва сина на убитата жена след подаден сигнал от баща му, че е изчезнал. Бащата не живее в жилището.

Румяна Арнаудова - говорител на главния прокурор: Убийството е извършено по особено жесток начин с мачете, с режещи инструменти и има множество пробождания в телата на двамата починали.

Целият следобед от полицията извършваха оглед на местопрестъплението. Според разследващите е възможно убийството да е станало преди дни. Една от съседките обаче казва, че вчера е видяла възрастния човек.

съседка
-Дядото го видях за последно вчера към 6 часа
- А момчето
- Момчето аз бях горе на балкона и видях че мина, но колко часът бе не обърнах внимание.

Семейството живее във входа повече от 30 години. Според съседи момчето било кротко и не създавало проблеми. Бил безработен. От прокуратурата обаче обявиха, че е имал проблеми с наркотиците.

Румяна Арнаудова - говорител на главния прокурор: 26-годишен мъж, който страда от психично заболяване, шизофрения по данни на МВР, освен това има в техните масиви, че лицето е наркозависимо.

От прокуратурата заявиха още, че вероятно наркозависимостта му е отключила самото заболяване. Разследването по случая продължава.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Обучение за приемни семейства
Обучение за приемни семейства
В Турция се обсъжда назначаването на нови 151 генерали и адмирали
В Турция се обсъжда назначаването на нови 151 генерали и адмирали