НОВИНИ

7 от пострадалите в катастрофата с микробус на "Тракия" остават в болница

Седем от пострадалите в снощната катастрофа на АМ Тракия остават в болниците в Ямбол, Сливен и Бургас. Все още с опасност за живота са двама от пътниците в преобърналия се микробус.

bnt avatar logo
от Румяна Стефанова
17:00, 15.04.2018
Чете се за: 00:31 мин.
У нас
пострадалите катастрофата микробус тракия остават болница

Най-тежко е състоянието на 14 годишно момче, пътувало в катастрофиралия автомобил.

д-р Пламен Майсторов, ОАИЛ, МБАЛ „Свети Пантелеймон“, Ямбол: При нас има един пациент от катастрофата – Стоян - на 14 години е детето. Момчето е в тежко състояние, в момента е с мозъчен оток, в безсъзнание, все още е много рано да се каже какво ще се случи от тук насетне. За сега това е състоянието , сравнително стабилно.

Една от пътничките още снощи беше транспортирана в отделението по неврохирургия в Бургаската болница със счупени шийни прешлени. Още трима пострадали са настанени в ямболската хирургия.

д-р Антон Мусиевски, хирург, МБАЛ „Св. Пантелеймон“: При нас в хирургията са три жени. С множествено сътресение и трите, и с няколко фрактури. Без опасност за живота поне за сега.

В добро състояние са настанените в сливенската болница мъж и жена. Всички пострадали от инцидента на магистралата са здравно неосигурени, съобщиха от ямболската болница. Продължава разследването на причините за катастрофата.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Проучване: Над половината германци се страхуват от зони на беззаконие
Проучване: Над половината германци се страхуват от "зони на беззаконие"
Пияна и дрогирана шофьорка удари 10 автомобила в Пловдив
Пияна и дрогирана шофьорка удари 10 автомобила в Пловдив