НОВИНИ

Дончев: Резултатът от изборите показва грешките ни през последните 2 години

Вицепремиерът в оставка Томислав Дончев коментира в студиото на "Денят започва", че новите избори би трябвало да са съобразени с волята на хората, гласували на референдума.

bnt avatar logo
от БНТ
09:02, 15.11.2016
Чете се за: 00:31 мин.
У нас
Томислав Дончев, вицепремиер: Без значение на кого му харесва, на кого не му харесва при този резултат от референдума няма значение дали е валиден, или не. Разликата е толкова малка, че не може да се коментира. Изборните правила трябва да се променят и добре това да се случи максимално рано.
БНТ: Къде сбъркахте в тези избори?
Томислав Дончев, вицепремиер: Няма как да коментираме, че сме сбъркали само в изборите. Един резултат от изборите не е резултат само от качествата на кандидатурата и от проведената кампания. Малко или много, може би съдим сурово себе си, това е резултат от начина, по който сме се държали през последните две години.

Според Дончев логично и редно е бюджетът да се изтегли.

Томислав Дончев, вицепремиер: Защото това е виждането за управлението на държавата през следващата една година и като програми, и като политики, и т.н. Само че е съвършено безотговорно в такава ситуация държавата да остава без бюджет.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мащабна евакуация в Нова Зеландия
Мащабна евакуация в Нова Зеландия
Петър Курумбашев: Имаме остра нужда от обединителни фигури и институции
Петър Курумбашев: Имаме остра нужда от обединителни фигури и институции