НОВИНИ

АРТщрихи с Галя Крайчовска

"Да Играеш или да Живееш?“ Избрах: „Ще Живея в Играта".

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
11:22, 18.03.2017
Чете се за: 00:53 мин.
Още

Това казва Стоян Алексиев за новата си роля в Народния театър , на преподавател и "страшилището на града". В пиесата "Някъде в този живот или да си паркираш колата в двора на Харвард" си партнира с Емануела Шкодрева, под режисурата на Гаро Ашикян.

Тази вечер ще станат ясни победителите в София Филм Фест. Филмовите изненади обаче продължават.
"Тони Ердман" - историята за капаните на корпоративната култура, която грабна наградата евродепутатите, ще се представи пред фестивалната публика. Неслучайно и Холивуд се готви за римейк на филма на Марен Аде, с Джак Никълсън в шеметния образ на Тони Ердман.„Походът на императорите 2” с уникалните герои - пигвини на Люк Жаке ще направи българска премиера утре. Невероятни подводни и въздушни кадри ни пренасят в историята на млад пингвин, който тръгва на първия си поход, след мистериозния повик, който пингвините усещат всяка зима. Предизвикателства, съмнения и страхове бележат похода на Императорите.

София посреща модата и пролетта от 20 март. Sofia Fashion Week ще представи фантазните предложения на световни и родни дизайнери. Вече строят и първата модна улица, в която специални гости са абитуриентите.
Влизаме в ритъма на хорото, с майсторските напътствия на Асен Павлов.

Ръководителят на ансамбъл "Чинари" се включва в проекта на Людмил Макаронски „Хора́та на България“. Майсторите на хореографията са поканени да предават магията на българския танц. Идеята на тези срещи е да се възродят традициите и интереса към родния фолклор. Активни участници са професионалния и любителски клубове "Гераци", където последователите на българския фолклор стават все повече и повече.Голямото танцуване е тази вечер в "Бг ритъм".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Педиатри у нас искат въвеждане на потребителска такса
Педиатри у нас искат въвеждане на потребителска такса
Рекс Тилърсън пристигна на посещение в Пекин
Рекс Тилърсън пристигна на посещение в Пекин