НОВИНИ

Англичанин е прострелян в крака при сбиване на пътя Слънчев бряг - Оризаре

Английски гражданин е в болница, след като е прострелян в крака при сбиване на пътя Слънчев бряг – село Оризаре. Това съобщиха от ОДМВР - Бургас за агенция "Фокус".

bnt avatar logo
от Фокус
13:06, 20.07.2017
Чете се за: 00:45 мин.
У нас
англичанин прострелян крака сбиване пътя слънчев бряг оризаре

Днес, около 9.35 часа, по пътя Слънчев бряг – село Оризаре, на около 2 км от село Оризаре възниква конфликт между двама велосипедисти – английски граждани, които били в средата на пътното платно и водачът на лек автомобил „Фолксваген Голф 3”, с бургаска регистрация и инициали Н. Г. (54-годишен от с. Оризаре).

Водачът на автомобила се опитал да направи забележка на двамата велосипедисти за това, че създават рискова пътна ситуация, но разменените между тях реплики и спречкване, прераснали в сбиване, по време на което българинът успял да отиде до автомобила си, да вземе законно притежавания си пистолет „Макаров” и да произведе два изстрела във въздуха и един в крака на единия от велосипедистите.

След инцидента българинът напуснал произшествието, отишъл в дома си в с. Оризаре, откъдето се обадил в Районно управление - Несебър и съобщил за случилото се. По-късно е установен и задържан в дома си, като междувременно получил сърдечни проблеми и е откаран в медицинско заведение от полицейски екип.

Свидетел на инцидента съобщил на тел. 112, като незабавно към местопроизшествието се отправили полицейски служители и екип на „Спешна медицинска помощ”. Пострадалият е откаран в бургаска болница в добро общо състояние, като му предстои извършването на хирургична интервенция, а вторият англичанин е откаран в УМБАЛ – Бургас за освидетелстване.

Към момента по образуваното досъдебно производство се провеждат множество процесуално-следствени действия под прякото ръководство на Районна прокуратура – Несебър.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Затворена група във Фейсбук предупреждава за данъчни проверки
Затворена група във "Фейсбук" предупреждава за данъчни проверки
Над 7000 декара с рапица във Варненско - без реколта заради измръзване
Над 7000 декара с рапица във Варненско - без реколта заради измръзване