НОВИНИ

Българското училище - все по атрактивно

За да бъде по-интересна учебната година, атрактивно и модерно образованието, училищата в посрещнат своите възпитаници с приятни изненади.

Боряна Благоева
от Боряна Благоева
12:12, 15.09.2017
Чете се за: 00:36 мин.
Още
ВАРНА

Учениците от училище "Климент Охридски" във Варна ще бъдат приятно изненадани от стенопис с изобразени защитени животни и растения. Изрисувано от техни съученици от класовете с разширено изучаване на изобразително изкуство. Това е едно от училищата в страната, в което днес няма да видим учители и ученици с цветя, защото парите предвидени за тях ще бъдат събрани за да купят цветарници и саксии с цветя, които ще украсяват коридорите на училището.

ПЛОВДИВ

Бобтейлът Мон ще даде началото на новата учебна година в Пловдив. Кучето, чието име съвпада с абревиатурата на просветното министерство, е в училище „Патриарх Евтимий" и е готово да посрещне първокласниците. Мон дори ще влезе в класните стаи, за да покаже как се живее в разбирателство, без агресия и извън виртуалната реалност.

ВРАЦА

3D-специализирани класни стаи, огромна база, фитнес, център за забавление, интерактивно обучение и преуспяващи ученици - така изглежда едно от най-хубавите училища в страната - СОУ "Христо Ботев" във Враца. Учителите там обичат работата си, получават заплати над 1000 лв., а родителите записват децата си две години предварително.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
12 хиляди първокласници влизат в класната стая в София
12 хиляди първокласници влизат в класната стая в София
Министър Красимир Вълчев поздрави ученици, учители и родители за 15-ти септември
Министър Красимир Вълчев поздрави ученици, учители и родители за 15-ти септември