НОВИНИ

Болничен хор надпя Джъстин Бийбър

Болничен хор победи Джъстин Бийбър в британската Коледна музикална класация. При това надпреварата беше най-оспорвана от години насам. На финалната права канадската звезда също даде рамо на хора, чийто постъпления отиват за благотворителност.

Невена Бонева
от Невена Бонева
18:57, 26.12.2015
Чете се за: 00:28 мин.
Още

Миксът от Fix You на Колдплей и "Мост над неспокойната вода" (Bridge Over Troubled Water на дуета Саймън и Гарфанкъл) е записан преди две години. Целта на участието му в коледните чартове сега е признание за работещите в Националната здравна служба. И невероятно, но факт - със 127 000 продажби и сваляния хорът от лекари, психотерапевти, медицински сестри се наложи над звезда с милиони почитатели.

На края на странната битка самият Бийбър призова феновете си да подкрепят хора и след финала написа, че резултатът отразява смисъла на Коледа.

Постъпленията от Bridge For You отиват за благотворителност. Британски медии припомнят също, че Бийбър е привърженик на публичното достъпно здравеопазване.

Канадската звезда остава с второ и трето място в класацията, а докато дежурят по празниците, британските медици ще имат още едно доказателство, че трудът им се цени и уважава.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Четирима заедно с Местан излизат от ДПС, стават независими депутати
Четирима заедно с Местан излизат от ДПС, стават независими депутати
Научните сензации на 2015 година
Научните сензации на 2015 година